Exquis-salon

Exquis-Salon


Beauty & Lifestyle

Permanente Make-Up


Wenkbrauwen pigmentatie


Een van de belangrijkste elementen van het gelaat zijn misschien wel de wenkbrauwen. Deze vormen de omlijsting van het gezicht. Niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen kunnen op diverse wijzen door middel van micropigmentatie zeer natuurlijk gecorrigeerd worden. Afhankelijk van de wensen en het huidtype van de klant wordt er besloten welke techniek het beste past. De nieuwste techniek in permanente make-up voor de wenkbrauwen is de hairstroke techniek waarbij elk haartje afzonderlijk gepigmenteerd wordt voor super natuurlijk resultaat.

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is ideaal voor het perfectioneren van bijvoorbeeld te dunne of onregelmatige wenkbrauwen, het aanbrengen van symmetrie of het corrigeren van littekens. Tijdens de genezingsperiode na de behandeling zal de kleur in eerste instantie iets donkerder zijn, deze loopt nog ongeveer voor 30% terug. De meeste mensen voelen zich na de behandeling gelijk heel eigen met hun wenkbrauwen.


Permanente wenkbrauwen zijn ook erg geschikt wanneer u (tijdelijk) geen haargroei heeft zoals bijvoorbeeld bij alopecia of na een chemotherapie. Een goed aangebrachte permanente make-up valt niet op en geeft u weer het gevoel van vrouwelijkheid terug.


Advies is de permanente make-up te laten zetten nog voor de haaruitval als deze mogelijkheid er is, dan kan er nog de natuurlijke vorm en haargroei richting aan gehouden worden, voor het natuurlijkste eindresultaat.