Exquis-salon

Exquis-Salon


Beauty & Lifestyle

Permanente Make-Up


Blijvend mooi met Permanente Make-up (PMU)


Wat is micro pigmentatie ofwel permanente make-up....


Micropigmentatie is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet. Micropigmentatie wordt ook wel permanente make up (vaak afgekort als PMU) of cosmetische tatoeage genoemd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren (wenkbrauw tatoeage, eyeliner tattoo etc.) waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt. Bij micropigmentatie wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor u de natuurlijke schoonheid kunt accentueren. Hierdoor bespaart uw klant niet alleen tijd, PMU verhoogt ook het zelfvertrouwen en creëert een actievere levensstijl en meer persoonlijke vrijheid. Micropigmentatie blijft een aantal jaren zitten, u ziet er ten alle tijden dus verzorgd uit!


Ook is permanente make-up zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor make-up, gevoelige ogen bij contactlenzen hebben, een bril dragen of actief sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Werkwijze


Tijdens het intakegesprek voor de behandeling worden uw wensen uitgebreid besproken en wordt er een passend advies over de kleur en de vorm uitgebracht. Wanneer u duidelijke wensen heeft over de vorm dan is het raadzaam om met de eyeliner of wenkbrauwen “getekend” te komen. Wenkbrauwen en lippen worden tijdens de behandeling meestal voorgetekend. Zo krijgt u een goede indruk van hoe het resultaat er uit zal komen te zien en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Een vrijblijvende intake


Een intake gesprek is €35,- en geheel vrijblijvend. We nemen ruim de tijd om alles te bespreken om van daar uit een goed advies op maat te kunnen maken. Wordt er hierna een afspraak gemaakt dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de dag van de behandeling.


Wat te doen bij verhindering?


Heeft u al een afspraak gemaakt en kunt u toch niet ? Laat het tijdig, minimaal 48 uur van tevoren, weten zodat de gereserveerde tijd weer beschikbaar is voor andere klanten. Wanneer u de afspraak te laat afzegt ben ik genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen.


Neem vrijblijvend contact op: info@exquis-salon.nl