Exquis-salon

Exquis-Salon


Beauty & Lifestyle

Nagel-styling


Wat is een Spa Manicure


​Spa manicure betekent een wellness voor de handen, een verwen behandeling. Spa manicure biedt een intensieve therapie voor droge, ruwe handen. Totale verzorging voor nagels en nagelriemen.

Voor de dagelijkse verzorging van je handen volstaat in eerste instantie het gebruik van een kwalitatief goede handcrème. Echter, het onderhoud van je handen vergt wat meer aandacht. Daarom is het zeker verstandig om regelmatig je handen te laten manicuren. Hierdoor krijg je prachtige nagels die stevig en mooi glimmend zijn.

Bij deze behandeling worden uw natuurlijke nagels verzorgd. De basis behandeling bestaat uit:

  • Spa milk bath

  • Nagelriemen verzorgen

  • Nagels lengte en gewenste vorm vijlen

  • Handscrub

  • Handmasker

  • Handmassage

  • Nagels polijsten of lakken

CND Spa Manicure Almond Milk Bath
Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub
Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque
Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans

CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion
Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

CND Spa Manicure Almond Soothing Crème
Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid

Zijn je handen droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dan kan je de behandeling uitbreiden met een paraffine behandeling.


Wat is een paraffine behandeling?

Je dompelt je handen in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine. Daarna worden je handen afgesloten met een plastic wegwerphandschoen en verpakt in een speciale isolerende warmtehandschoen. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffine laag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels! Na ongeveer 10 a 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine, van uw handen en polsen af gemasseerd. Deze manicure geeft een facelift aan handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking. Tevens worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf.