Exquis-salon

Exquis-Salon


Beauty & Lifestyle

Nagel-styling


Acryl & Gel


Heb je last van snel brekende of splijtende nagels, worden ze nooit allemaal van gelijke lengte of wil je zomaar of voor een speciale gelegenheid mooie verzorgde nagels? Dan bieden de kunstnagels een uitkomst. Uw nagels kunnen verlengd worden met tips of sjablonen, waar een laagje gel of acryl overheen gaat waardoor ze lengte en stevigheid kunnen krijgen.


Als je van jezelf al mooie nagels hebt, kun je er ook voor de stevigheid een laagje gel overheen laten zetten, zodat splijten vrijwel niet mogelijk is en het toch heel natuurlijk oogt.


Ook als nagelbijter bent u bij ons aan het juiste adres, onze top styliste is gespecialiseerd in nagelbijters en kan echt overal weer mooie natuurlijk ogende nagels van maken.


Wij verzorgen bij Exquis ook opleidingen en Workshops van CND.


Vanwege de interne bijscholing en begeleiding bieden wij werkplekken aan voor nagel en wimperstylistes. Onder onze stylistes is er verschil aan ervaring en daarom werken wij met junior en topstylistes. Wel zijn alle stylistes allround gediplomeerd en leveren zij top kwaliteit.

Gelnagels


Wens je versteviging voor jou natuurlijke nagels, dan wordt er een laagje gel alleen op de nagels gebracht voor de stevigheid. Wil je je nagels graag verlengt hebben dan maken wij gebruik van tips of sjablonen en na een goed advies kan je zelf je lengte bepalen. 


Deze kan je naturel laten, voor french kiezen of van kleur voorzien met Vinylux of Shellac. Wij hebben de gehele CND collectie in huis, bij ons zijn ook de nieuwste seizoen collecties als eerste binnen, dus een brede keuze aan kleuren.


Gel is in tegenstelling van acryl een zacht flexibel product, ideaal voor mensen met normale tot sterke nagels. Gel is geurloos, hypoallergeen en geeft een mooie hoogglans.

Acrylnagels


Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof, deze is niet geurloos. Door de revolutionaire ontwikkelde acrylvloeistof van CND is er geen primer meer nodig en geeft een superieure hechting met de natuurlijke nagel.


Voor verlenging werken wij over het algemeen alleen met sjablonen, omdat het product zelf op de natuurlijke nagel de beste hechting geeft i.p.v. met een tip ertussen. Hierdoor hoeven wij ook niet met lijm te werken ter behoud van de natuurlijke nagel.


Voordeel van sjablonen is dus een betere hechting, hierdoor hoeven wij de natuurlijke nagels niet in te korten en kunnen wij verlengen waar nodig is.


Bij onze nabehandelingen zijn de nagels iedere keer weer als nieuw, dus éénmalig een nieuwe set, daarna alleen maar nabehandelen (gemiddeld om de 3weken), ter behoud van de kwaliteit van de natuurlijke nagels.


Acryl is een zeer sterk en hard product, dus ideaal voor mensen met zwakke, dunne nagels, nagelbijters of extremere verlenging. Ook hierbij geldt dat je deze naturel kan laten, voor french kiezen of van kleur voorzien met Vinylux of Shellac.