ExQuis - Salon
Nails, Beauty & Lifestyle

Eyelashes

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan je zou willen, kan je deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de  wimpers een uitkomst want je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

 Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

 

Behandeling:

De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 20 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf.

Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen duurt 10 tot 20 minuten.